A presó per tres robatoris i una estafa a Sant Cugat

Les accions les va cometre en dos dies al mes d'agost

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Rubí van detenir la tarda del 12 de setembre un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Cugat del Vallès, com a presumpte autor de dos robatoris violents tipus estrebada, un furt a interior de vehicle i un delicte d'estafa amb targeta de crèdit sostreta. Va cometre tots els delictes en dos dies a la mateixa localitat.

El matí dels dies 20 i 21 d'agost es van cometre dos robatoris amb violència tipus estrebada en què les víctimes eren dues dones d'avançada edat. Ambdues van caure a terra i van patir lesions de caràcter lleu. En aquests dos casos el modus operandi era el mateix: s'acostava a les víctimes per darrere i estirava la bossa de mà.

Un dia després, el matí del dia 22 d'agost, una dona va patir la sostracció de la seva bossa de mà de dins del seu vehicle quan havia sortit per obrir la porta del pàrquing. Seguidament l'autor va anar a una entitat bancària i va sostreure diners en efectiu amb una de les targetes sostretes.

La descripció de l'autor era la mateixa en tots els casos i que sempre feia servir una bicicleta per desplaçar-se. Tot plegat va alertar immediatament la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mossos de Rubí que va iniciar una investigació.

Les primeres informacions i la identificació del possible autor les va obtenir l'equip de paisà integrat per agents de mossos i policia local de Sant Cugat que les van traslladar als investigadors. L'anàlisi exhaustiu i rigorós de les dades va permetre l'obtenció de les proves de càrrec i posterior detenció el dia 12 del presumpte autor, veí de Sant Cugat i amb nombrosos antecedents per fets similars.

El dia 13 de setembre el detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí el qual va decretar el seu ingrés a presó.

 
Comentaris

Destaquem