A presó un lladre enxampat in fraganti quan sortia de robar en una casa a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van detenir l'autor dels fets en el marc d'un dispositiu preventiu conjunt

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès, conjuntament amb agents de la Policia Local, van detenir el 30 d'agost un home de 22 anys, nacionalitat xilena i veí de L'Hospitalet de Llobregat, per un robatori amb força en una casa del barri de Mira-sol.

Una patrulla de paisà formada per dos agents de Mossos d'Esquadra i dos agents de Policia Local que realitzaven un patrullatge pel barri de Mira-sol en el marc d'un dispositiu preventiu conjunt, van escoltar, al voltant de les 20.20 hores, prop de l'estació de Ferrocarrils.

Es van dirigir al lloc i van veure dos homes que sortien de la casa i els van seguir. En veure la presència dels agents, els dos homes es van separar. Els policies van interceptar un d'aquests homes i el van identificar. En l'escorcoll se li va localitzar una cadena de plata i una altra d'or, les quals va sostreure de l'interior de l'immoble violentat.

Els agents van fer comprovacions a l'immoble saquejat i van veure que una de les finestres havia estat forçada, per la qual cosa van detenir al presumpte lladre.

El divendres 31 d'agost el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí, el qual va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 

 
Comentaris

Destaquem