A punt per a la 61a Marxa Infantil, amb les inscripcions gairebé cobertes

La popular activitat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el 7 d'abril

Un miler de parelles ja s'han inscrit per participar de la 61a edició de la Marxa Infantil de Regularitat a Sant Cugat del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc, que se celebrarà el diumenge, 7 d'abril. Enguany, l'activitat tindrà alguna lleugera modificació en el seu recorregut, fent "una barreja entre el circuit de les edicions del 2017 i 2018, i afegint un punt de control més, a la zona de l'escola Avenç". Així ho ha explicat Silvano Bendinelli, president del Club Muntanyenc, durant la roda de premsa de presentació de l'activitat, celebrada aquest 20 de març a les instal·lacions de Toyota a la ciutat, patrocinador de l'acte. També s'ha comptat amb la presència d'Amat, qui també és patrocinador de la Marxa.

Una altra de les novetats d'enguany és la instal·lació d'un pàrquing per a bicicletes, amb la col·laboració de l'empresa Citylock, amb capacitat per a trenta bicis, amb la voluntat "de fer la marxa més sostenible, i com a prova pilot", ha apuntat Bendinelli. També es lliurarà, per primer cop, una medalla de fusta, commemorativa, a tots els participants.

Pel que fa al projecte solidari amb el qual col·labora la Marxa Infantil, aportant un euro de cadascuna de les inscripcions, enguany s'ha escollit la Fundació Federica Cerdà, que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb alguna discapacitat mitjançant la hipoteràpia.

Recorregut de la Marxa Infantil del 2019

Recorregut de la Marxa Infantil del 2019


Una activitat, la Marxa Infantil, que el regidor d'Esport i Joventut, Eloi Rovira, ha definit com "una de les activitats per a joves i infants més importants de la ciutat, juntament amb el Cros". "Tots i totes hem passat, d'alguna manera o altra, la nostra infància fent la Marxa, per tant és una de les activitats que tots esperem", ha subratllat. Com a ciutat, ha dit, "és una activitat també molt important per a nosaltres, com a Ajuntament, perquè els nostres joves i infants poden conèixer l'entorn de Collserola d'aquesta manera més ordenada, amb una activitat esportiva i saludable, i amb tot el coneixement que aporta el Club Muntanyenc en l'ús esportiu o recreatiu del Parc".

La Marxa Infantil se celebrarà el diumenge, 7 d'abril, i en cas de pluja, es traslladarà al dissabte, dia 13. La sortida i l'arribada es farà des del parc de Ramon Barnils, a partir de les 9 del matí, i el recorregut és de 10,5 quilòmetres. Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins al 22 de març, a la pàgina web de la Marxa, o fins que s'assoleixi el nombre màxim de participants, fixat en 1.100 parelles. Pel que fa al lliurament de premis, serà el dissabte, 11 de maig, a la plaça de Pep Ventura.

Acte de presentació de la 61a Marxa Infantil. FOTO: TOT Sant Cugat

Acte de presentació de la 61a Marxa Infantil. FOTO: TOT Sant Cugat

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem