A punt per al començament de les obres del bosc de Volpelleres

Les obres per fer més accessible el bosc de Volpelleres començaran d'aquí a un mes i tenen un pressupost de 650.000 euros

Ja està tot preparat per a l'inici de les obres al bosc de Volpelleres, que hauran de fer-lo més accessible, i, a la vegada, garantir la seva correcta conservació. Amb tot, el projecte, redactat per l'AMB preveu eixamplar i condicionar el camí natural que ja existeix dins el bosc per tal que sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda i per permetre el pas dels vehicles de manteniment i emergències.

De fet, 1.150 metres dels 1.500 que té el camí natural del bosc, s'eixamplaran fins a 3,5 metres per permetre el pas de camions de bombers. En la resta de tram, l'objectiu és garantir una amplada de 2,5 metres. A més, en el recorregut es posarà paviment sauló, amb l'objectiu de guanyar en comoditat, i es suavitzarà el desnivell en alguns trams.

Aquests treballs aniran a càrrec de l'empresa Ambitec Servicios Ambientales Sau i tenen un pressupost de prop de 650.000 €. Les actuacions començaran d'aquí a un mes i es preveu que tinguin una durada de 6 mesos.

 
Comentaris

Destaquem