Acaba una Festa Major de la Floresta en la qual "tothom ha pogut gaudir"

Des d'El Senglar Cultural, organitzadors de la Festa Major de la Floresta, apunten que l'edició d'enguany ha aconseguit enganxar a tots els públics amb activitats de tota mena

La Festa Major de la Floresta acabava el diumenge 21 de juliol, després de dues setmanes de celebracions. Una Festa Major, que segons l'organització ha "comptat amb activitats per a totes les edats i tothom ha pogut gaudir". En aquest sentit, des d'El Senglar Cultural també destaquen el fet que "la participació en les activitats ha estat molt bona."

 

Pel que fa a les activitats amb més seguiment, destaquen les Olimpíades Bandarres, que "cada vegada tenen més seguidors i participació", la Trobada de Paellers i Paelleres, en la quan "van participar unes 450 persones i és ja una de les activitats més arrelades a la Floresta", o el Cerca-tasques florestà, al qual va participar "molta gent de fora gràcies al boca-orella.". En aquest sentit, des de l'organització expliquen que "hi ha activitats de la Festa Major que ja tenen molt d'arrelament".

 Haveneres a la Floresta . Foto : Silvia Polanco

 
Comentaris

Destaquem