contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 11 19 a las 9.25.21

ACI's Personal serveis personalitzats orientats al teu infant

Aquest centre de psicopedagogia busca la millora i l'excel·lència de la persona en tots els seus serveis orientats a cadascú

Acis Personal és un centre de psicopedagogia aplicada, on apliquen la psicologia i la pedagogia de forma conjunta i simultània. La forma de treballar la psicologia és pedagògica al mateix temps que al treballar la pedagogia es té molt present la psicologia. No només atenen a persones per superar dificultats concretes. Atenen tot allò relacionat amb la millora i l’excel·lència de la persona, per tal sigui feliç i avanci sempre mirant endavant.

Oferieixen múltiples serveis com l’avaluació diagnòstica, diverses teràpies i reeducacions o l’elaboració de materials i programes per atendre la diversitat. La diversitat en el sentit més ampli de la paraula: intel·lectual, social i emocional, i sempre des de l’acompanyament i assessorament a la família.

Desenvolupen nous serveis a mida per donar la resposta a necessitats específiques de les famílies o infants que ho requereixen. A vegades aquests serveis acaben formant part de la seva oferta de serveis, i altres cops desapareixen en quant han complert el servei pel que s’havien creat. Un exemple que acaba de néixer són els monogràfics, petits intensius que es fan quan es detecta que algú necessita bé aprendre o aprofundir en un tema, o bé té un interès concret. Poden ser en grups reduïts, però també fan monogràfics individualitzats.

Un altre servei, amb més de 6 anys d’història, és el reforç per adolescents orientat i recolzat per psicòleg o psicopedagog. Inclou l’organització de l’estudi, seguiment d’exàmens i treball de memorització, per tal d’englobar i concentrar diversos aspectes comuns en la reeducació equivalents a moltes més hores de teràpies.

Els tallers d’estiu, creats arrel de necessitats sense cobrir de famílies i infants, van ser la base de l’inici del projecte ACIs Personal.  Aquests tallers van ser creats fa més de 14 anys enfocats a infants d’altes capacitats. Amb el temps s’ha demostrat que són molt útils i importants en l’evolució d’infants amb dificultats en l’aprenentatge, obtenint resultats molt positius en molt menys temps que amb sessions o teràpies espaiades durant el curs. Aquests tallers estan enfocats a l’estimulació i reeducació cognitiva i emocional, a despertar la creativitat i la motivació, i crear una cultura de l’esforç, cercant sempre la satisfacció i el gaudir en l’aprenentatge.

Gràcies a les noves tecnologies s’han pogut mantenir molts dels serveis que ofereixen complint les mesures de distanciament i les restriccions que estem patint els darrers mesos. Aquesta experiència els ha ajudat a innovar i a adaptar alguns dels seus serveis cap a un model híbrid, combinat sessions presencials i en remot, i fins i tot a poder oferir determinat serveis telemàtics.

En Acis Personalel centre és la persona. Donen una atenció personalitzada i individual, fins i tot dins de petits grups. Escolten les necessitats individuals i donen respostes personalitzades a cada infant, família i adolescent. Per ells cada persona és única, i volen que es senti així, única, valuosa, i que els importa.

No dubtis en contactar a través de info@acispersonal.com o demanant hora per una atenció personalitzada.

Horaris que s'adapten a les teves necessitats, dins de l'ampli horari de visites FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem