Acompanyar l'infant en el desenvolupament emocional

L'equip de l'escola són titulades en el món de l'educació infantil

La primera educació és la que dura tota la vida; per això a Mainada basen la seva filosofia a educar i fer feliços als seus infants. L'escola bressol treballa els primers hàbits i posen les bases per a futurs aprenentatges significatius i de convivència en societat. La manera de treballar del centre educatiu per a infants de 0 a 3 anys, és fruit de molts anys d'experiència, basat en diferents filosofies, un compendi, en el que s'educa amb un estil propi que els caracteritza. 


La Mainada es basa en la pedagogia activa, que defensa que el nen o nena aprèn més i millor com més participa en el seu aprenentatge. Aquest aprenentatge es basen en el joc, la manipulació i el descobriment. A més, una vinculació afectiva per part de les educadores i un entorn acollidor fan que els infants tinguin confiança, se sentin atesos i ben acollits, el que afavorirà un desenvolupament progressiu de manera adequada. 


L'escola treballa perquè els infants coneguin i utilitzin la llengua catalana, llengua pròpia de l'escola i entrin en contacte amb les festes tradicionals del país.

Piscina, música i cuina pròpia

L'aprenentatge es basa en el joc, la manipulació i el descobriment FOTO: Cedida

Un dels trets diferencials de l'escola és el servei de cuina pròpia, en el qual hi col·laboren pediatres que ajuden a dissenyar els menús que se serveixen diariament al cole. La piscina, la música i les sortides també tenen un paper fonamental de cara a que cada infant pugui créixer en un entorn ple d'estímuls diferents.

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem