contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Aconsegueix un diagnòstic capil·lar totalment gratuït

A Policlínic Torreblanca valoren l'estat del teu cabell i les afeccions del teu cuir cabellut i et proposaran la millor solució

Aturar la caiguda del cabell, cuidar-lo i recuperar el pèl perdut són les consultes més freqüents que es fan als experts capil·lars. Aquest fet i l'alta demanda d'assessorament en temes relacionats amb el cabell ha fet que Grup Policlínic iniciï una col·laboració amb Svenson, líder europeu en tractaments i cirurgia capil·lar. L'acord implica que el Policlínic Torreblanca pugui avaluar problemes relacionats amb el cabell a través dels experts capil·lars de Svenson. Per això ara tens un diagnòstic capil·lar gratuït on valoraran l'estat del teu cabell i les afeccions del teu cuir cabellut i  et proposaran una solució.

  • Si el teu pèl cada vegada és més fi, té menys densitat, notes zones despoblades i fins i tot calvície poden ajudar-te amb tractaments capil·lars mèdic estètics.
  • Si tens picor, coïssor, sensibilitat al pentinar-te, excés de greix o caspa també tenen solucions que varien en funció de la causa de cada afecció.
  • Si el teu problema és de caiguda del cabell (ja siguin primers símptomes, una caiguda gradual, regular o excessiva) tenen solucions personalitzades segons cada grau i fase del problema en el que et trobis.

Els experts capil·lars de Svenson t'oferiran els millors i més avançats tractaments per millorar la salut del cabell. Són líders a Europa en medicina i cirurgia capil·lar i pots triar el centre on vols visitar-te. 

Més sobre l'alopècia

L'alopècia pot classificar-se en nombrosos grups, segons el seu origen i manifestacions. Per a tots els estats i tipus disposen de solucions efectives i en destaquen el microempelt (o trasplantament capil·lar). Aquesta és la solució quirúrgica més avançada, per a homes i dones, que permet la recuperació del pèl perdut mitjançant un auto trasplantament capil·lar, sense possibilitat de rebuig, en tan sols unes hores, sense hospitalització i amb anestèsia local.

Des d'aquest mes ja és possible accedir als més avançats tractaments i experts capil·lars al triar el centre on vols visitar-te. Això és gràcies a la col·laboració amb el gran líder europeu en medicina i cirurgia capil·lar, Svenson.

Per celebrar aquesta unió, els centres de Grup policlinic ofereixen un diagnòstic capil·lar gratuït amb un expert capil·lar de Svenson, que es pot sol·licitar al telèfon 93 519 00 09 o escrivint a info@grup-policlinic.com indicant a l'assumpte “diagnòstic capil·lar gratuït”.

 

Policlínic Torreblanca 

Avinguda de Torreblanca, 2-8 1a planta, Sant Cugat 

Tel. 93 589 18 88

grup-policlinic.com 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem