Aconsegueix la nova edició del Món Sant Cugat dedicat a l'art

El nou Món Sant Cugat, dedicat a l'art i amb una entrevista al jugador del Girona David López, ja està a la venda per 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

El dimarts, 16 d'abril s'ha presentat una nova edició del Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, ja està a la venda. Sota el títol 'Sant Cugat amb ulls d’artista', la publicació fa un recull pictòric dels artistes que s’han inspirat en la nostra ciutat. També trobareu una entrevista en profunditat al futbolista santcugatenc del Girona FC, David López.

  Compra el teu exemplar!

 

'Sant Cugat amb ulls d’artista'

Dediquem el reportatge central d’aquest Món Sant Cugat, a com la ciutat ha inspirat a tants artistes, d'aquí i de fora. Un recull pictòric dels artistes que s’han inspirat en la nostra ciutat a l’hora de fer la seva obra. És una visió eclèctica, ja que publiquem obres des del segle XVI i fins avui, pintures en tots els estils, però amb un denominador comú; Sant Cugat i els seus racons i és clar, la joia de la corona, el Monestir des de diversos angles. Però no només, també trobem llocs com Collserola amb el Pi d’en Xandri i Sant Medir, el Mercat Vell i els voltants, carrers, masies i ermites. Són molts els artistes que han nascut, han vingut o s’han fet a Sant Cugat, un lloc especial, atractiu i agraït per l’art. 

El Món Sant Cugat et descobreix Sant Cugat amb ulls d'artista

El Món Sant Cugat et descobreix Sant Cugat amb ulls d'artista

Entrevista al futbolista santcugatenc del Girona, David López

També en aquesta edició el periodista Bernat Bella, entrevista en profunditat un dels esportistes d’elit més importants que tenim, es tracta de David López, futbolista del Girona FC. Nascut a Sant Cugat, López va començar a practicar l’esport a l’escola Àgora, a la penya blaugrana i al SantCu. Avui i després de passar per diversos equips de segona i primera divisió, és un dels artífexs de l’èxit del Girona. L’esportista ens parla de com ha viscut els seus inicis, l’estrena a Primera divisió, moments difícils com la baixada de l’Espanyol a Segona, la seva etapa al Nàpols i el bon moment que viu amb l’equip revelació de la lliga. 

A més, també destaquem el patrimoni humà santcugatenc com el jove pagès Paul Domènech, que gestiona una explotació agrària a Collserola, Gemma Navarra, activista musical des d’una escola emblemàtica, Fusió. Paco Carbó, reconegut mestre, amant de la natura i avui jubilat amb molta activitat al servei dels altres. I com ell, la Mariona Buscallà, filla d’una saga familiar que manté viu el cordó umbilical d’arrels i tradicions com la feina de la Penya Regalèssia. A banda trobareu reportatges d’entitats històriques que celebren anys com el Club Handbol Sant Cugat i el Club Muntanyenc, entre altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Entrevista en profunditat al jugador del Girona FC, David López

Entrevista en profunditat al jugador del Girona FC, David López

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots comprar el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat. Si ets una empresa, aprofita l’oferta del 20% de descompte per a empreses associades, a partir de 10 subscripcions. Més informació a info@totmedia.cat.

Punts de venda: El Clip, Quiosc de la Rambla Celler, Papereria Planas, Blau Cel, Xamfrà, Garlop, La Salvatge, Benzinera Agip, Museus Sant Cugat, Museu Cal Gerrer-Fundacio Cabanas, Estacio Servei Repris, Llibreria El Siglo, Dracs, Totmedia.

  Compra el teu exemplar!

Portada Món Sant Cugat 16 MOCKUP petita

Portada Món Sant Cugat 16

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem