Aconsegueix un sopar al Matilda o una manicura i pedicura amb el TOT Sant Cugat

Si t'apropes a l'estand del TOT Sant Cugat el 29 d'octubre durant la Festa de Tardor, podràs entrar al sorteig i també comprar la nova edició de Món Sant Cugat

El TOT Sant Cugat estarà present un any més a la Fira d'Entitats de la Festa de Tardor, prevista per aquest diumenge, 29 d'octubre de 10 h fins les 14 h. Per celebrar la presència del TOT en aquest aparador d'entitats, totes aquelles persones que s'apropin a la parada del TOT podran participar en el sorteig d'un sopar per a dues persones al restaurant Matilda i una manicura i pedicura spa de Nolazco. A més, a l'estand es podrà adquirir la nova edició del Món Sant Cugat que just acaba de sortir al carrer, com a tema destacat Collserola, l’equilibri fràgil i podran endur-se a casa globus del TOT.

Fer-se subscriptor d'El Món

A la parada del TOT per la Festa de Tardor et podràs fer subscriptor d'El Món Sant Cugat i adquirir la nova edició de la revista que en aquesta ocasió gira entorn de Collserola. En la 15ena edició ens endinsem en el parc natural de Collserola i destaquem la importància i tots els reptes de futur que té aquesta serralada per Sant Cugat i el seu entorn. Parlem amb els seus protagonistes i expliquem el valor natural, patrimonial, social i com podem gaudir amb respecte del parc natural amb més pressió de Catalunya. Mostrem, entre altres protagonistes, l’Ivan Villarejo, un jove talent santcugatenc que observa i fotografia la fauna de Collserola i arreu. És responsabilitat de tots. En aquesta edició també entrevistem en profunditat l’actriu santcugatenca, Sílvia Munt. Actriu de teatre, cinema i televisió, i directora de cinema. També destaquem santcugatencs com Aurèlia Muñoz, Josep Canals, Vicky Bernadet, Àlvar Roda, Julia de Paz, entre molts altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons.

  Compra el nou Món


Si no pots anar a la Festa de Tardor, també pots participar en el sorteig omplint el següent formulari. Molta sort!

 
Comentaris

Destaquem