Activitats de música i dansa per gaudir de la caseta del CPA durant la Festa Major

La caseta estarà situada a la zona del pàrquing Josefina Mascareñas del 28 de juny a l'1 de juliol

La caseta del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat oferirà diverses activitats durant els dies de la Festa Major. La música i el ball ompliran la programació del CPA, com ja és tradició. Enguany, torna a la seva ubicació inicial a la zona del pàrquing Josefina Mascareñas. 

L'obertura de la caseta serà el dijous 28 de juny a les 19:00 h. A partir de les 21:30 h s'inaugurarà de manera oficial amb les actuacions dels grups de ball del CPA. Després, hi haurà música tradicional i de moda per passar-ho bé. El tancament habitual serà a les 2 de la matinada, excepte l'1 de juliol que la festa acabarà a les 23:30 h.

El divendres 29 de juny, a les 19:00 h, la caseta obrirà amb els quadres de ball de diferents entitats andaluses del territori: Lunares, Hechizo Flamenco i Esencia Flamenkita del Centro Cultural Andaluz Santa Perpetua de la Mogoda. Posteriorment, a les 21:30 h, actuaran els Piratas Rumbversions.

El tradicional dinar popular amb gastronomia andalusa arribarà el dissabte 30 de juny. L'horari de la caseta serà des de les 12:00 h. fins a les 15:30 h. A la tarda, l'activitat es reprendrà en l'horari habitual per seguir gaudint del ball de les entitats andaluses de la zona i de l'actuació Javier Ginés amb Desafío Flamenco (22:00 h). La celebració continuarà amb música variada.

Per últim, el diumenge 1 de juliol s'oferiran les actuacions de Carlos Ortega (19:30 h) i del Cos de dansa Tarab (20:30 h) per tancar la festivitat santcugatenca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem