Activitats de Nadal a Bellaterra durant el cap de setmana

Bellaterra encara l'arribada de Nadal amb un cap de setmana ple d'activitats

El cap de setmana previ a Nadal arriba carregat d'activitats i emocions a Bellaterra, perquè les famílies i puguin gaudir d'uns dies amb tocs emotius.

Dissabte 22

El Quinto de Nadal és tota una tradició, també a Bellaterra. Per això, la Unió de Veïns organitza una tarda de quinto, a partir de les 17 h, amb el quinto infantil i, a partir de les 19 h, amb el quinto per als més ganàpies. Tot, al Bar d'El Club. El mateix dissabte se celebren Els Pastorets, a les 18 h, al Centre Cívic Turó de Sant Pau. Posteriorment, a les 21 h, el tradicional Concert de Nadal a càrrec d'El Musical, a la Parròquia de la Santa Creu.

Diumenge 23

El diumenge 23, a les 11 h, comença amb una preparació, amb l'assaig general de les figures del pessebre, a la Parròquia de la Santa Creu. Una hora més tard, a les 12 h, El Musical serà l'espai on se celebrarà 'El Trencanous'.

Dilluns 24

El dia abans de Nadal ve carregat d'emoció i tradició. Per això, a les 17 h s'organitza una Missa familiar de Nadal i Les figures del pessebre', d'Ignasi Roda. Tot plegat, a la Parròquia de la Santa Creu. Ja a la nit, a les 23 h, la Missa del Gall, que dona la benvinguda a Nadal, també a la Parròquia de la Santa Creu.

 
Comentaris

Destaquem