Activitats de Nadal, espectacles i solidaritat, el cap de setmana dels més petits

Les propostes del TOT perquè gaudiu del cap de setmana a Sant Cugat amb els més petits

El cap de setmana arriba carregat d'activitats per a tots els gustos i edats. Tallers de decoració de Nadal, espectalces, conta-contes, la fira de Santa Llúcia als districtes, entre moltes altres per gaudir de Sant Cugat un cap de setmana més. 

Nadal a Sant Cugat

La foto s'ha de fer des del trenet. FOTOS: Lali Puig

Les festes de Nadal s'apropen i això es nota a l'agenda d'activitats del cap de setmana a Sant Cugat. 

La primera activitat serà aquest divendres 11 de desembre a les 18h de la tarda. El Casal de Mira-sol acollirà un taller de decoració de Nadal per a nens i nenes d'entre 10 i 16 anys. El preu del taller és d'11 euros més el material i cal reservar plaça. 

Ja dissabte, a partir de les 10:00 del matí, la Fira de Santa Llúcia arriba a Les Planes. Fins a les 18:30 de la tarda hi haurà diverses activitats. A les 11h xocolatada infantil, seguit de tallers infantils per preparar la carta als Reis Mags d'Orient. A les 13h arriba el carter Reial, que recollirà les cartes de tots els nens i nenes i, finalment, a partir de les 17h començarà l'animació infantil.   

El mateix dissabte, a partir de les 20:00, l'Associació Amants del Teatre presentarà 'Per Nadal fem el Poema', un espectacle basat en el poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra i que comptarà amb la col·laboració dels nens de la Companyia Infantil i Juvenil de teatre de Sant Cugat,  la coral formada per aquesta ocasió, amb Membres de la Coral del Grup Muntanyenc i la Coral infantil de l'escola Collserola. La representació, que té un preu de 7 euros per cap, es realitzarà a l'Escola Municipal de Música

 

Diumenge 13, La Floresta celebrarà la Fira de Santa Llúcia amb una jornada plena d'activitats. Parades d'artesans, activitats infantils, xocolatada i pallassos.

 

 

A banda de totes aquestes activitats, des de divendres 4 de desembre, a Sant Cugat podeu gaudir del trenet de Nadal de Sant Cugat Comerç i de la Pista de Gel.

 

Activitats culturals

La creativitat és molt important en la infància. FOTO: Cedida

Com cada cap de setmana, la cultura està present entre les activitats adreçades als més petits. 

Des de dissabte 12 fins a diumenge 13 de desembre, el Casino de La Floresta acollirà la Jornada Cultural Jove de La Floresta que organitza l'Agrupament Escolta i l'Assemblea de Joves del barri. La cita, que comptarà amb activitats per a totes les edats, tallers infantils, dinar popular, espectacle i concerts, donarà el tret de sortida a les 11:30 del matí

A la mateixa hora, el Museu de Sant Cugat oferirà la sessió de contes 'Vet aquí... en un Monestir!'. Una activitat adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys i que explica les històries més curioses de la gent que fa molts anys va viure a Sant Cugat. Per aquesta activitat cal reserva prèvia i l'entrada té un cost de 2 euros per persona.  

I a les 12h del migdia arriba una nova sessió de 'Dissabtes infantils a l'Abacus'. Aquesta vegada, els més petits gaudiran fent figures de fang, amb un tipus d'argila que no cal posar al forn. L'activitat està recomanada per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Justament a les 12h del migdia, la Biblioteca Municipal Marta Pesarrodona acollirà una nova sessió de l'hora del conte en anglès. Kids & Us explicarà la història de 'The Elf's Inventions'.

Ja diumenge 13, a partir de les 12h del migdia, el Cinesa Sant Cugat oferirà cinema en família amb 'Astèrix: La residència dels déus', en català. L'entrada té un preu de 4 euros per persona. 

Finalment, el mateix diumenge arriba 'Aladín, un musical genial' al Teatre-Auditori. El musical es representarà en doble sessió, a les 12h i a les 18h i té un preu de 13 euros per persona. 

Cap de setmana solidari

Torna la melé gegant per La Marató. FOTO: Lali Puig

Diumenge 13 de desembre se celebra la Marató de TV3 dedicada a la diabetis i l'obesitat. Com cada any Sant Cugat se solidaritza amb aquesta cita amb diverses activitats per a tots els públics. 

Pel que fa als més petits, Pim Pam Pum organitzarà activitats infantils durant tot el cap de setmana. Dança, concerts, actuacions de cultura popular, xocolatada, encesa de fanalets i moltes altres activitats. 

 
Comentaris

Destaquem