Les principals activitats per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats infantils i culturals agafen gran part del protagonisme de les activitats més destacades del cap de setmana

El nou cap de setmana porta a Sant Cugat activitats culturals per a tots els públics.

Divendres 14 de febrer

Com cada divendres, la biblioteca de Volpelleres acull l'Espai Nadó a partir de les 11.30 h; i, la biblioteca central Gabriel Ferrater a les 17.30 h Bibliojocs de Taula.

 

A les 19 h el Celler Modernista ofereix un tast de vins solidari amb el Celler Rendé Masdéu, espai afectat per les riuades de l'Espluga de Francolí. A les 21 h, el teatre de Mira - Sol acull l'espectacle de teatre Quincas (la mort i la mort). A la mateixa hora, el Teatre-Auditori acull el concert del pianista Guinovart que interpretarà a Brahms.

Dissabte 15 de febrer

A partir de les 9 h, arriba la 3a jornada multilliga de bàsquet a la Zona Esportiva Municipal Guinardera. A les pistes de La Guinardera a partir de les 10 h se celebra la 2a jornada de lliga d'atletisme escolar. A les 12 h arriba l'hora del conte amb la màquina del temps a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Les activitats de la tarda comencen a les 18 h amb l'espectacle de titelles de la Caputxeta Vermella a Can Ninot. A les 19 h, el Teatre-Auditori acull el Canta Gran! Mare Nostrum amb cançons populars de la Mediterrània. Per acabar el dissabte, La Galeria ofereix una visita guiada a l'exposició de Josep Moscardó a partir de les 19.30 h.

Diumenge 16 de febrer

A les 12 h l'entitat sardanista de Sant Cugat ha organitzat a la plaça d'Octavià la ballada de sardanes. A la mateixa hora, Can Ninot torna a oferir l'obra de titelles de la Caputxeta Vermella. A la tarda, a les 15.30 h comença el 21è Campionat de Natació a Eurofitness. A partir de les 19 h, el Teatre-Auditori acull l'obra de teatre Esperant a Godot i com cada diumenge, a les 21 h, el concert de JazzenViu amb David Mengual Maitia.

 
Comentaris

Destaquem