Activitats infantils per celebrar el Nadal a Mira-sol

El 16, 22 i 23 de desembre i el 3 de gener, el Mira-sol Centre ha programat diverses activitats per a nens i nenes

Amb l'objectiu que els nens i les nenes de Sant Cugat s'ho passin bé dins de les dates del Nadal, Mira-sol Centre ha programat diverses activitats infantils. Dissabte, 16 de desembre de les 10.30 a les 11.30 h se celebrarà una xocolatada familiar, a càrrec de Com a Casa, i de les 11.30 a les 13 h un espectacle de màgia i globoflèxia, ambdós actes a la planta primera del Mira-sol Centre.

El divendres, 22 de desembre de les 17 a les 19.30 h al hall es rebrà la visita del Pare Noel i un dia després, el 23 de desembre, durant el matí s'organitzaran tallers infantils de les 11 a les 13 h i a la tarda tornarà el Pare Noel a recollir les cartes de nens i nenes.


 

Tallers de cartes pels Reis Mags d'Orient

El dimecres, 3 de gener, les activitats tornaran en aquest espai comercial amb tota una jornada de tarda plena de propostes. Així i a la planta primera de les 17.30 a les 20.30 h, es faran tallers de cartes pels Reis Mags d'Orient, després es rebrà la visita del Patge Reial, al qual se li podrà entregar les cartes de desitjos. Conclourà aquesta jornada d'activitats una xocolatada familiar. Les activitats compten amb la col·laboració de l'Associació de veïns de Can Matas i la Biblioteca Marta Pessarrodona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem