contingut promocionat
LOGO ecocleans

 

 

Adaptats a la nova situació de la COVID-19

Ecocleans ofereix un servei professional de neteja de la llar, neteja professional de tapisseria i desinfecció amb ozó

La COVID-19 exigeix augmentar els esforços en desinfecció i higiene a la llar i a l'empresa per tal d'evitar la propagació del virus i reduir el nombre de contagis.

En aquest context, Ecocleans ofereix un servei de neteja professional de la llar,  neteja professional de tapisseria (sofàs, matalassos, moquetes, catifes, etc.) i neteja amb ozó.

Què és l'ozó i per a què serveix?

L'ozó és una molècula composta per tres àtoms d'oxigen i en estat natural és un gas amb aparença blavosa i amb una agradable olor. És una substància que quan s'utilitza amb generadors d'ozó, ozonitzadors, per obtenir propietats desinfectants.

Aleshores, es converteix l'oxigen en ozó i el difonen en l'aire. L'ozó és atret per gèrmens, brutícia i bacteris, eliminant tots els agents contaminants en entrar en contacte amb ells i convertint de nou en oxigen pur.

És el desinfectant més gran natural. Fins a 3.000 vegades més eficaç que el clor i 7.000 vegades més eficaç que el lleixiu. A més, reacciona més ràpidament que agents químics com el clor perquè no és necessària la seva dissociació abans que adquireixi poder desinfectant.

Efectes desinfectants de l'ozó

Aquests són els principals efectes de l'ozó:

  • Efecte bactericida. Alguns bacteris, com les que provoquen el botulisme, paralitzen el seu creixement quan les condicions atmosfèriques són adverses. És a dir, queden en estat latent, però si canvia alguna cosa com, per exemple, la temperatura o la quantitat d'oxigen en l'ambient, aquests bacteris tornen a proliferar. L'ozó actua contra cadascuna d'elles i les extermina. A més, frena el creixement d'aquestes i impedeix que tornin a aparèixer.
  • Efecte virulicida. Els virus com el coronavirus, el de la grip o el xarampió necessiten asseure's en cèl·lules com les humanes per poder existir. Les molècules d'ozó actuen sobre els virus impedint que puguin convertir-se en paràsits i, per tant, moren.
  • Efecte fungicida. L'ozó és capaç d'acabar amb els fongs i amb les espores per les quals es reprodueixen. A més d'exterminar les colònies de fongs ja existents en alguna superfície, amb l'ozonització s'elimina cada espora que quedés en l'aire.

Servei de neteja de tapisseria

A banda de la neteja i desinfecció amb ozó, Ecocleans ofereix també un complet servei de neteja de tapisseria, que inclou un servei excel·lent de neteja de sofàs a domicili.

El seu equip de neteja  fa servir un mètode de neteja profunda Injecció i Extracció, especialment dissenyat per a persones amb al·lèrgies, que consta de tres passes:

  1. Aspiració profunda.
  2. Desinfecció amb llum ultraviolada + Vapor especial per a tapisseries.
  3. Rentat amb productes biodegradables.

En el servei professional de neteja de tapisseria, els professionals d'Ecocleans eliminen el 99% de les taques de menjar, pipí, xocolata, tinta... del sofà; eliminen el 100% dels excrements dels àcars, pèls d'animals i la pell morta del sofà; garanteixen l'eliminació total de les olors dels sofàs. Realitzen el servei a domicili i en un parell d'hores el sofà estarà com nou.

Si estàs interessat en un servei de neteja i desinfecció professional, tens disponible el seu contacte al web d'Ecocleans.

Ecoclean ofereix un servei professional de neteja. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem