ADF Sant Cugat agraeix la tasca i el suport dels Bombers

L'Agrupació de defensa Forestal ha celebrat l'acte d'inici de campanya forestal 2017 a la Casa de Cultura

L'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat del Vallès (GIE ADF SCV) ha reconegut la tasca dels Bombers del Parc Rubí Sant Cugat, agraint el suport i el temps que reben de part seva. Ho han fet durant l'acte d'inici de campanya forestal 2017 celebrat aquest dissabte, 25 de març, a la Casa de Cultura.

Membres d'ADF Sant Cugat, Matadepera, Terrassa i Castellbisbal, junt amb integrants de Creu Roja, Protecció Civil, el Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, Policia i Bombers, s'han reunit per mostrar la feina feta i reconèixer la tasca dels voluntaris. Sergi Ferrer, el voluntari d'ADF Sant Cugat de més edat (57 anys), ha remarcat la importància de fer un bon equip tot i les diferents procedències i gustos dels integrants.

L'agrupació ha reconegut la tasca feta per Bombers  FOTO: C. Caballé

"Som voluntaris i sabem que tenim molt per aprendre", ha remarcat Ferrer, destacant la importància dels Bombers en aquest aprenentatge. "Som conscients d'on comença i acaba la nostra feina, i ens acostem als Bombers, sempre amb criteri, i sense molestar", ha afegit.

En aquest punt, el cap d'operatiu de l'ADF Sant Cugat, Iñaki Ferreira, ha lliurat en guardó en reconeixement a la tasca feta per Bombers. Un guardó que ha recollit Ramon Viladric, Cap del Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat, destacant que "a nosaltres no ens heu d'agrair res; és la nostra feina i la fem amb molt de gust. Sou vosaltres els que doneu el vostre temps. Les gràcies les hauríem de donar a tots els voluntaris".

FOTO: Ale Gómez

El regidor de Medi Ambient i president d'ADF Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha participat de l'acte fent valdre el paper dels voluntaris. Igualment, ha volgut destacar "la facilitat de coordinació entre els diferents cossos de voluntaris per atendre emergències" i el fet de "saber quin és el vostre paper en cada moment" com dues qualitats importants de l'agrupació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem