Administrar habitatges des de la proximitat

The Finques aporta aire fresc al sector de les administracions de finques tradicionals. La cura pel detall, el seu coneixement, la proximitat, la transparència i la proactivitat són el seu segell

La gestió de la comunitat de veïns és un tema que a vegades és difícil de tractar, ja sigui per la quantitat de feina que comporta o per desacord que puguin sorgir. Davant aquests problemes, les agències d'administració de finques són una bona solució.


The Finques és un administrador de finques que posa el focus justament en la gestió de les propietats i comunitats de veïns. És aquí on els socis fundadors de The Finques volen marcar la diferència amb una proposta clara de gestió de proximitat. "Per oferir solucions als problemes i millores en els serveis, s'ha de conèixer la finca i sobretot què n'esperen els veïns. I això només s'aconsegueix estant allà", assegura Manel Soler, un dels socis fundadors.
 

Situada al carrer de Benet Cortada de Volpelleres, The Finques ofereix un servei molt personalitzat i amb especial cura pels detalls: "No treballem a l'engròs", asseguren, "i tot el que fem ho fem sense perdre de vista la qualitat".

 

The Finques ofereix contacte les 24 h del dia els 7 dies de la setmana amb els presidents de les comunitats que gestiona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem