contingut promocionat
ADN Institut logo

 

 

ADN Institut ofereix tests PCR amb resultats el mateix dia

La prova es pot fer amb cita prèvia, i ofereix la mateixa fiabilitat que la PCR convencional

L’institut de genètica de Sant Cugat, ADN Institut, ofereix a partir d’aquest mes tests de PCR amb entrega de resultats el mateix dia de la prova agilitzant el procés de detecció de COVID-19.

És un avenç molt important per a ajudar al control de la pandèmia, i que ADN Institut realitza com a centre punter en detecció de COVID a la nostra ciutat.

La prova permet reduir tant el cost com el temps d’obtenció dels resultats mantenint la mateixa fiabilitat que la PCR convencional. Aquesta reducció s’ha aconseguit gràcies a la integració al centre dels últims avenços tecnològics i nou equipament que permeten un processament més ràpid i simultani de les mostres. El test detecta dos gens del genoma del SARS-CoV-2 i està indicat per detectar infeccions actives produïdes pel virus.

Al llarg del 2020 i aquests primers mesos de l’any, ADN Institut ha esdevingut centre de referència a Catalunya en detecció de COVID-19, col·laborant amb nombroses institucions públiques i privades, especialment col·legis professionals i ajuntaments.

Entre altres, ha estat l’encarregada de fer les proves als treballadors municipals de Sant Cugat durant les darreres eleccions al Parlament, als candidats a les eleccions al rectorat de la Universitat de Barcelona del passat desembre, o als actors de la Cavalcada de Reis de Sabadell.

A ADN Institut et pots fer el Certificat Covid Digital de la UE FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem