Adrià Saz, el santcugatenc amb millor nota de selectivitat

El jove de 17 anys va obtenir un 13,88 sobre 14 a les proves per entrar a la universitat

Adrià Saz ha estat el santcugatenc que millor nota ha tret a selectivitat, un 13,88 sobre 14. L'estudiant de l'Escola Thau Sant Cugat ha acabat el batxillerat al CIC Batxillerat de Barcelona, un centre que va considerar com el millor per "les dinàmiques i les ajudes com assignatures d'ampliació, tallers...".

El jove de 17 admet que no s'ho esperava. "És una mica surrealista perquè mai m'ho hagués imaginat. En cap moment vaig pensar que podria treure la millor nota de Sant Cugat".

Saz, qui també ha obtingut el títol de piano del conservatori, ha decidit començar el doble grau en Matemàtiques i Física, que si tot va com ell ho ha plantejat, començarà a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el curs vinent. És un apassionat de la música i reconeix que en algun moment de la seva vida li agradaria "cursar el grau de música".

Tot i que ja ha decidit el doble grau que cursarà, dubta a l'hora de decidir el seu futur més llunyà. "Tothom m'ha dit que la carrera em dona la base, després faré un màster d'especialització però encara no sé el què".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem