L'AFA Catalunya reivindica habitatge pel jovent en el pregó de la Festa Major de Mira-sol

L'AFA també ha demanat millores per a l'edifici en el tret de sortida a la festa grossa del barri

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'institut-escola Catalunya ha reivindicat habitatge pel jovent de Mira-sol en el pregó de la Festa Major del barri, que ha donat el tret de sortida aquest divendres, 5 de juliol. La membre de l'AFA i encarregada de llegir el pregó, Iona Casadevall, ha fet un prec als polítics. "Lluiteu perquè els nostres fills i filles es puguin quedar al barri que els ha vist créixer". El to reivindicatiu del text també ha passat per demanar millores a l'edifici. "Tenim una ampliació de l'edifici pendent d'acabar-se", ha remarcat Casadevall, que també ha apuntat que fa quatre anys que els alumnes d'ESO fan "mans i mànigues" per compartir espais amb l'escola. 

Totes les activitats de la Festa Major de Mira-sol

Cercavila d'inici de la Festa Major de Mira-sol FOTO: Lali Puig (Ajuntament)

Enguany, la primera promoció del centre d'alumnat de 4t d'ESO s'ha graduat. Enmig d'aquesta efemèride, l'AFA ha assegurat que "sempre ha volgut formar part activa de Mira-sol" i estar presents als consells de barri i a les celebracions. "A l'institut-escola Catalunya tothom hi és benvingut", han dit des de l'entitat. 

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha entomat les demandes de l'AFA. "Rebem de bon grat totes aquestes demandes. Hi estem treballant de debò, el que volem tots és un Sant Cugat i un Mira-sol millors". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem