contingut promocionat

logo agora sant cugat

L’Àgora no s'atura

Els alumnes dels tres centres Agora Sant Cugat International School podran seguir l'escolarització gràcies al servei Online Learning Service

Des de l'arribada de la crisi del Covid-19 a Europa l'equip de professionals d'Agora Sant Cugat International School ha estat treballant intensament per anticipar-se al pitjor dels escenaris. S'han preparat les eines i els procediments que es podrien implementar, conscients que els estudiants no poden interrompre la seva educació. El compromís es donar continuïtat a la planificació escolar, i s'han estat formant per a ser capaços de fer-ho de l'única forma possible, amb eines en línia.

En aquest sentit el compromís és seriós, i Agora Sant Cugat International School no va trigar ni 24 hores a complir-lo. El mateix dia 13 de març es va activar l'Online Learning Service per a tots els nivells i alumnes dels tres centres que conformen Agora International a Sant Cugat. S'han creat aules virtuals i s'està fent ús de diversos recursos (i la creativitat en molts casos) adequats a cada el nivell, perquè es tracta d'alumnes des de P0 fins a batxillerat.

 

Els professors han demostrat un veritable amor per la seva professió i els seus alumnes, i sempre procurant transmetre la màxima sensació de calma i normalitat possible. "Per a nosaltres el més important són els alumnes i acompanyar-los en un moment sense precedent com el que estem vivint".

Agora Sant Cugat és l'únic col·legi de la zona que, a dia d'avui, ha aplicat un pla tan complet com aquest. El fet de ja utilitzar plataformes online en els seus projectes educatius, però també pertànyer a un grup educatiu present a 11 països ha facilitat aquesta tasca, i l'experiència viscuda als centres propis ubicats a Itàlia ha servit de referència.

Excel·lència en l'ensenyament

 
Comentaris

Destaquem