Agricultura, astronomia, cultura i tradicions catalanes, al Calendari dels Pagesos 2020

El Calendari dels Pagesos s'edita des de fa gairebé 160 anys

La informació agrícola i astronòmica, i la cultura i les tradicions catalanes seran els protagonistes del Calendari dels Pagesos de l'any 2020, un calendari que s'edita des de fa gairebé 160 anys, i que ja es pot comprar a les llibreries i els quísocos. 

Així, en el Calendari dels Pagesos s'hi pot trobar un calendari de pràctiques agrícoles, sembres i plantacions, un calendari de fruites i verdures en la seva temporada de recol·lecció –quan són més nutritives, i la seva textura i olor és més agradable-, el santoral i les dates de les fires, mercats setmanals i festes majors de tots els municipis de Catalunya.

 

També s’hi troben poesies, consells, dites populars i reflexions, i el “Judici de l’Any”, amb el més destacable que ha succeït durant aquest any 2019 que ja es troba en la recta final.

Cal destacar que el Calendari dels Pagesos és la publicació en llengua catalana que fa més anys que s’edita ininterrompudament; ho fa des de l’any 1861.

 

La novetat

El Calendari dels Pagesos del 2020 conté un nou al·licient: un pòster de plantes aromàtiques i medicinals; al seu dors hi ha el tradicional calendari de paret, amb les festes i llunes de tot l’any.

Portada del Calendari de Pagesos

Portada del Calendari de Pagesos

 

 
Comentaris

Destaquem