contingut promocionat
Hermeticline L

 

 

Aïllat amb Hermeticline!

Hermeticline és un dels millors aliats del teu teletreball

Amb la situació actual molta gent s’ha vist obligada a treballar des de casa i s’ha adonat que les finestres antigues aïllen molt poc del soroll i no aconsegueixen concentrar-se tot el que necessiten. Amb les finestres de PVC KÖMMERLING aconseguim atenuar fins a 45 dB el soroll que entra per la finestra, tot això sense oblidar les altes prestacions tèrmiques que aconseguim al ser un material que no transmet fred ni calor amb l’estalvi energètic que això suposa.

Tambè disposem de finestres oscil·lobatents d’alumini d’alta gamma amb perfileria de fulla oculta, les quals fa que el vidre sigui molt més gran i deixi passar més llum que en les finestres convencionals. Per altra banda, disposem d'una corredissa d’alumini amb altíssimes prestacions i diferents tipus de tiradors on escollir.

També oferim servei de persianes, motors i mosquiteres.

Demana pressupost sense compromís al 93 717 27 29 i un tècnic vindrà a casa per buscar la millor solució possible analitzant totes les variables. Hi ha l'opció de finançar a 12 mesos sense interessos. També pots visitar el web hermeticline.es on tenim informació tècnica de les finestres.

Els clients poden visitar el nostre nou showroom al carrer Rocafort 99 de Sabadell.

Visites concertades al showroom de Sabadell FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem