contingut promocionat

 

 

LogoMERCATVELL

 

Així es com has de menjar la carn

Descobreix amb quins aliments l'has de combinar per treure-li el màxim profit

Menjar carn també té els seus avantatges, alguns d’únics. Per treure-li el màxim profit, és convenient seguir alguns consells. La carn és una font important de proteïna, necessària per regenerar les estructures cel·lulars, ja que la proteïna animal ajuda a mantenir la capacitat funcional del cos a la tercera edat. A més, la carn proporciona ferro fàcil d’assimilar, així com els activadors de l’absorció que fan que es pugui digerir i absorbir fàcilment. La carn, que podràs comprar als establiments especialitzats del MercatVell, evita l’anèmia i ajuda al correcte funcionament del cervell i del sistema immunitari. Els productes carnis contenen vitamina B12, una vitamina que només està present en els aliments de procedència animal i que és imprescindible per assimilar el ferro.

La ració ha de ser de màxim 120 grams i encara que la carn magra com el pollastre, el gall dindi o el conill, es pot prendre entre 1 i 2 vegades a la setmana, es recomana menjar carn vermella, cada quinze dies. Com sempre el millor és menjar carn el més natural i fugir de carns processades que s’elaboren amb grans quantitats de sals i conservants.

Cal evitar la carn cremada o els recremadets i apostar sempre per la de qualitat més alta. Quan mengem carn és important acompanyar-la amb aliments que ajudin a netejar i equilibrar la feina de ronyons, fetge i intestins com una amanida de fulles verdes, amb taronja o nabius o un plat de crucíferes (col, coliflor, bròquil, kale...), juntament amb arròs integral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem