Les persones amb intolerància al gluten han d'adaptar tota la seva dieta per poder menjar sense patir problemes intestinals. Aquest canvi, a vegades es converteix en tot un repte perquè més productes dels que ens pensem porten aquesta proteïna alimentària. Pastes, cereals, cervesa, salsa de soja, substituts del peix i cubs de sopa concentrats són molts d'aquests productes que els celíacs han de canviar per alguna alternativa. En tot aquest món d'aliments prohibits, hi trobem també un dels dolços més tradicionals: els xurros.
Aquest plat que s'acostuma a menjar acompanyat d'una tassa de xocolata desfeta, però, també es pot preparar perquè el puguin tastar els intolerants al gluten. El secret d'aquesta recepta rau a eliminar la farina de blat per una altra que puguin menjar els celíacs. Farina d'arròs, d'avena, de blat de moro, tapioca, cigrons, ametlles, o castanya són algunes d'aquestes opcions.
A la Xurreria Sant Cugat Jordi Miras preparen xurros aptes per a celíacs, de forma que també puguin tastar aquest plat. La seva oferta però, no s'acaba aquí: també tenen altres productes entre els quals en destaquen els xurros farcits. A la seva caseta de Coll Favà els podràs tastar tots!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok
