L'Ajuntament ofereix ajuda a les persones contagiades per fer-se cura de les mascotes

En una nova iniciativa en mans de voluntaris, les persones que viuen soles i estiguin contagiades podran comptar amb un ajut per fer la compra de les mascotes o passejar els gossos

L'Ajuntament de Sant Cugat ofereix un grup de voluntaris per atendre els animals domèstics a aquelles persones amb coronavirus que viuen soles o han estat hospitalitzades pel contagi de la pandèmia. D'aquesta manera, els voluntaris s'encarregaran de l'alimentació, les passejades o l'acolliment temporal, mentre el seu amo no pugui realitzar-les.

"Des de l'Ajuntament vetllem perquè la pandèmia i el confinament no suposin un patiment pels animals de companyia ni pels seus propietaris. En aquesta lluita contra el coronavirus, no deixarem a ningú enrere" apunta Francesc Carol, regidor de Seguretat Ciutadana i de Via Pública i Benestar Animal en el comunicat oficial.

La mesura anirà destinada a totes aquelles persones que viuen soles i, a causa del contagi del coronavirus, no poden fer-se cura de la seva mascota per anar a fer la compra o passejar-los (en el cas dels gossos) o que hagin estat hospitalitzades i no tinguin amb qui deixar l'animal, els quals seran acollits temporalment.

Els afectats hauran de trucar al telèfon 93 565 70 00 o enviar un mail a serveissocials@santcugat.cat i un dels voluntaris, actualment un grup format per 16, es posarà en contacte. A més, tots aquells que es vulguin apuntar com a voluntaris poden fer-ho a voluntariat@santcugat.cat.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem