Alonso i Aniceto, de la Marxa Infantil, guanyen el premi ECOVERD del Rotary Sant Cugat

ECOVERD premia les actituds ecològiques i de reciclatge entre els participants de la Marxa Infantil

El Rotary Club Sant Cugat ha constituït el premi ECOVERD, un guardó que vol reconèixer les actituds ecològiques i de reciclatge entre els infants que participen en la Marxa Infantil. Amb això, la parella 572, formada per Ana Alonso i Blanca Aniceto, del Col·legi El Pinar, ha estat la guanyadora d'aquesta primera edició d'ECOVERD.

Durant la celebració de la Marxa Infantil, 4 parelles de voluntaris del Rotary Club Sant Cugat van fer 112 qüestionaris entre els participants de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat sobre actituds ecològiques i de reciclatge. Amb això, entre les parelles que van encertar correctament l'enquesta de 5 preguntes, el Rotary Club Sant Cugat ha fet un sorteig, sortint vencedores Ana Alonso i Blanca Aniceto.

Amb tot, durant l'entrega de guardons de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat, que se celebrarà el pròxim dissabte 6 de novembre a les 10 hores a la plaça de Pep Ventura, la parella Ana Alonso i Blanca Aniceto rebrà el guardó. A més, s'entregarà dos robots, fabricats per Joan Robots amb materials reciclats, a la parella vencedora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem