Alumini, la millor opció per a terrasses i jardins

Quan es tanca la porta de casa, descobrim el món de la nostra llar

La primavera comença a deixar-se notar amb un lleuger augment de les temperatures, després d’un hivern fred i amb tempestes de neu. Per això, ara és el moment de gaudir plenament del jardí o la terrassa i a Aluminis SC et poden ajudar.

Gaudir de la claror a l’ombra

Les pèrgoles d’alumini són una solució ideal per gaudir de l’exterior sense que el sol ens molesti. L’alumini és un material lleuger, resistent i inoxidable. Aquestes característiques el converteixen en un material perfecte pels espais exteriors i, a diferència de la fusta, no requereix manteniment. A més, també es pot personalitzar i adaptar el seu disseny a cada espai gràcies a la possibilitat de triar entre diferents acabats i color. Cal destacar que les pèrgoles d’alumini també permeten modificar la superfície de la seva estructura sense que hi hagi costos addicionals elevats.

Sense insectes i amb menys pols

Si a la primavera i l'estiu hi ha alguna cosa que ens agrada i que necessitem és, precisament, obrir les finestres, sobretot a primera i a última hora del dia per poder ventilar les habitacions. Tot i això, no ens agrada obrir les portes de casa als insectes i a la pols exterior. Les mosquiteres són l'opció perfecta que ens permetrà gaudir de l'aire de l'exterior i, a la vegada, mantenir-nos més aïllats dels agents externs mencionats. Per què tant pèrgoles com mosquiteres s'integrin a la nostra llar fàcilment és important tenir en compte el disseny de les millors marques. Com apuntava el dissenyador Robin Mathew, "el disseny és on la ciència i l'art arriben al punt d'equilibri".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem