contingut promocionat
Aluminis SC L

 

 

Aluminis sostenibles de qualitat i amb zero emissions a Aluminis SC

En aquest establiment, ubicat a la plaça del Doctor Galtés, 9, trobaràs material ecològic i de qualitat

El CO₂ és un dels principals responsables del canvi climàtic i per reduir-ne les emissions cal apostar per productes sostenibles com l'alumini del tipus Hydro Circal de Technal que trobaràs a Aluminis SC, una gran opció si estàs buscant aluminis sostenibles a Sant Cugat.

Aluminis sostenibles amb zero emissions i compromesos amb el medi ambient

En aquest comerç de Sant Cugat es treballa l’alumini del tipus Hydro Circal de la marca Technal, l'únic amb zero emissions del mercat. Aquesta marca està compromesa amb el medi ambient i fa servir materials reciclats i baixos en carboni. A més, el seu disseny de producte està adaptat a l’economia circular.

En aquest establiment aposten per les millors matèries primeres, assegurant, d’aquesta manera, una major eficiència energètica per llars i oficines i aconseguint sempre un estalvi energètic de fins al 75%.

Aluminis SC finança totalment el teu projecte

El comerç de Sant Cugat especialitzat en tancaments d'alumini t'ofereix el producte més ecològic i amb totes les facilitats de pagament. Et financen l'import total del projecte perquè el puguis pagar en còmodes quotes.

Amb un personal altament qualificat i més de 30 anys d’experiència, l'empresa té capacitat de producció de productes molt diversos: estructures personalitzades, mobiliari d’exterior i vidres de forma.

Si busques finestres d'alumini o qualsevol mena de tancament elaborat amb aquest material que sigui sostenible, tens ben a prop teu Aluminis SC.

Experiència i vocació professional FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem