Amat Immobilaris, reconeguda pels horaris laborals als premis de RSE de Catalunya

Va rebre el reconeixement a 'Reforma Horària' a l’acte dels premis de RSE de Catalunya a la 7a edició dels Premis Respon.cat

La 7a edició dels Premis Respon.cat, els premis de RSE de Catalunya, que van tenir lloc a la Casa Llotja de Mar (Barcelona) el passat 24 de gener, van reconèixer les bones pràctiques de reforma horària d'Amat Immobiliaris, una immobiliària amb una sòlida implantació al sector i amb oficines a Sant Cugat.

Aquestes reformes permeten la igualtat d’oportunitats i la igualtat de gènere, iniciatives que formen part de la seva identitat empresarial. Tant l’eficiència global com les condicions laborals dels empleats han millorat gràcies a aquestes iniciatives.

El premi el va recollir el seu director Guifré Homedes i va ser lliurat per Industrias Tapla, l’empresa guanyadora dels PremisResponcat.cat2021.

Premis RSC Catalunya Amat Immo 1536x746

Foto de família als Premis RSC Catalunya. FOTO: Cedida

En transmetre a la resta de l’equip Amat el reconeixement rebut, Guifré va dir: “Estem molt contents i orgullosos d’haver rebut aquest reconeixement. Un reconeixement per tots vosaltres que sou l’equip Amat.”

Al llarg de l’acte es va projectar un vídeo de cada empresa reconeguda, que s’ha elaborat expressament per a l’ocasió, destacant les bones pràctiques de responsabilitat social. A continuació, podeu veure el vídeo de les accions i pràctiques que des d’anys duen a terme a Amat quant a polítiques d’horari i calendari.

Els vídeos de totes les empreses reconegudes es poden veure al canal de Respon.cat.

Premis de RSE de Catalunya

Els Premis Respon.cat, els premis de RSE de Catalunya, reconeixen el mèrit de les organitzacions i les persones que divulguen i implementen bones pràctiques en matèries clau de la responsabilitat social. L’objectiu és que la gestió de la sostenibilitat i l’ètica formi part del model d’empresa catalana. Les empreses valoren cada cop més la responsabilitat social, convertint-la en un factor a l’hora de generar relacions sòlides i de confiança, no només amb els seus equips interns, sinó també amb clients i col·laboradors.

En aquest context tenen lloc els premis de la responsabilitat social a Catalunya, que han reconegut cinc organitzacions, una persona i un territori per les bones pràctiques i la trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Els premis d’aquest any van ser lliurats pels guardonats el 2021.

Els premis compten amb el suport de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya. Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social de Catalunya, és una associació que agrupa més d’un centenar d’empreses compromeses amb el progrés del RSE. Fer de Catalunya un territori socialment responsable és el seu principal objectiu.

Tot l'equip d'Amat FOTO: cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem