contingut promocionat
amavir logo

 

Amavir participa amb la iniciativa "Adopta un abuelo"

la residència consolida el seu compromís social amb els joves i firma per un projecte intergeneracional

Les relacions amb persones de diferents edats són molt enriquidores, ens aporten coneixement, innovació i lligams emocionals. Les relacions intergeneracionals ens fan sentir necessaris i importants. Aquestes relacions estan formades per la família, amics i les persones del teu entorn en general. És molt freqüent que les persones en fer-se grans se sentin soles. Amb l'objectiu que els pacients del centre Amavir se sentin escoltats, acompanyats i estimats , el centre, recentment ha firmat un conveni amb l'ONG "Adopta un abuelo".

 

La iniciativa, que va guanyar un premi al Voluntariat Universitari el 2018, ajunta parelles de joves voluntaris amb gent gran on s'intercanvien valors i experiències. Aquestes visites són un estímul per reduir l'índex de depressió i augmentar l'autoestima de les persones de la terçera edat. A  Amavir Sant Cugat consideren de vital importància no només el benestar dels seus pacients i la qualitat de vida, sinó el compromís social dels joves que comporta el projecte.

Actualment la residència Amavir sant Cugat compta amb un ampli equip de professionals de serveis, 180 places residencials i 40 pel centre de dia, també disposa de places amb la Generalitat de Catalunya.

Façana del centre residencial FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem