Amenaces per drogues, destrosses i festes: "por i inseguretat" en un edifici de Promusa

Veïns d'un edifici de protecció oficial de Volpelleres relaten la "inseguretat i por" que pateixen des de fa mesos

Veïns d'un bloc de pisos de protecció oficial de Promusa de la plaça dels Rabassaires de Sant Cugat fa mesos que conviuen amb "inseguretat i por" pels problemes que origina una de les inquilines. Farta de no rebre solucions, una de les veïnes ha acampat a l'Oficina Local d'Habitatge.

Segons expliquen veïns, des de l'estiu han de conviure amb festes contínues, baralles, pintades amenaçadores i destrosses a l'immoble. El detonant ha estat aquest dimecres a la nit, quan han rebentat a cops de pedra el vidre de l'edifici. A més les pintades amenaçadores són constants.

Segons veïns consultats i es veu a les pintades, la droga és l'origen dels problemes. La inquilina en qüestió tindria deutes amb traficants, que serien els responsables del llançament de pedres i pintades amenaçadores contra la inquilina, tant a l'exterior com a l'interior del bloc.

 

Més de 70 requeriments a la policia

WhatsApp Image 2023 02 02 at 11.48.01

Els vidres trencats aquest dimecres 1 de febrer FOTO: Cedida

A aquest fet se li sumen les festes amb drogues i la presència de persones contínuament, que provoquen desperfectes en l'edifici. Els timbres o la porta principal rebentats són alguns exemples. De fet, la porta d'accés està trencada des del 5 de gener.  Els veïns expliquen que han tramitat més de 70 requeriments a la policia.

"Tenim una sensació d'inseguretat i por insufrible. Ja no deixem als nens anar sols a la plaça", lamenta. Davant d'aquest panorama i la falta de solucions de Promusa o l'Ajuntament, ha decidit acampar a l'Oficina Local d'Habitatge. "Són coneixedors de la situació des de l'estiu i no han fet res", denuncia.

Fonts municipals han explicat al TOT que són conscients de la problemàtica i que estan treballant per trobar una solució i donar una resposta social i de seguretat. Una solució, asseguren, que ara serà ràpida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem