contingut promocionat
Centre pediatria Can Mora L

 

Ana-Lúa del Pozo del Gerbert d'Orlhac guanya el concurs de postals de Nadal del TOT

Enguany a la iniciativa del TOT Sant Cugat hi han participat 14 escoles amb gairebé 600 postals

Un any més el TOT Sant Cugat ha organitzat el concurs de postals de Nadal adreçat als infants de la ciutat. Enguany, la iniciativa, que ha comptat amb el patrocini del Centre Sanitari Can Mora, ha sumat la participació de 14 escoles, el que ha significat gairebé 600 postals de Nadal.

Ana Lúa del Pozo Martín guanyadora concurs Postals de Nadal del TOT Sant Cugat 2020. FOTO: TOTSC

Ana-Lúa del Pozo Martín guanyadora concurs Postals de Nadal del TOT Sant Cugat 2020

La guanyadora d'aquesta edició ha estat Ana-Lúa del Pozo Martín de l'escola Gerbert d'Orlhac que ha fet una creació amb el Monestir de Sant Cugat i el pare Nöel volant sobre la lluna.

 

Les postals finalistes

Postal Guanaydora. Anna Lúa Del Pozo Martin 8 anys 3B - escola Gerbert d'Orlhac
 

La guanyadora serà la il·lustració de la portada del TOT del 24 de desembre per desitjar Bon Nadal a tots els nostres lectors. A més, la postal de Nadal és la que cada any utilitza l'equip del TOT per desitjar bones festes. A més, el patrocinador, la Unitat de pediatria del Centre Sanitari Can Mora, ha regalat un abonament anual per a tota la família per anar al parc d'atraccions Tibidabo, i una revisió bucodental amb més obsequis pel guanyador. A més, Ana-Lúa no és l'única alumne que ha rebut un premi. El Centre Sanitari Can Mora ha obsequiat a tots els alumnes participants amb una revisió bucodental i un raspall de dents 'màgic'.

Durant les festes de Nadal el web del TOT anirà publicant les postals participants. 

Les escoles participants:

Àgora 

Catalunya 

Ciutat d'Alba 

El Pinar 

Europa 

Gerbet d'Orlhac 

Joan Maragall 

La Farga 

La Vall 49

Pi d'en Xandri 

Santa Isabel 

Thau

Turó de can Mates 

Viaró

Familiars de la guanyadora del concurs Postals de Nadal 2020, representant del Centre Sanitari Can Mora i del TOT Sant Cugat

Familiars de la guanyadora del concurs Postals de Nadal 2020, representant del Centre Sanitari Can Mora i del TOT Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem