Antoni Furió i Ariadna i Gerard Grinyó guanyen el 1r Premi Literari de Relats Curts

El concurs l'organitzava l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha donat a conèixer, aquest divendres 29 de novembre, els guanyadors de la primera edició del concurs de Relats Curts, que l'associació ha organitzat en el marc de les activitats del seu centenari. En la categoria d'adults, el primer premi ha estat per al relat El Doctor de Can Bord, d'Antoni Furió, i la finalista ha estat per Neus Bosch, amb El Calaix; Ariadna Grinyó ha guanyat el primer en la categoria d'adolescent, amb l'obra Misteri a l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, i el finalista ha estat Xavier Pizarro, amb Carta de Comiat. Pel que fa a la categoria infantil, el guanyador ha estat Gerard Grinyó, per Valldoreix, 1931.

Acte de lliurament del Premi Literari de Relats Curts a Valldoreix. FOTO: Anna Bassa

Acte de lliurament del Premi Literari de Relats Curts a Valldoreix. FOTO: Anna Bassa

 

Els premis

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, amb motiu del seu centenari, i amb la col·laboració de l'EMD Valldoreix, decidia organitzar aquest nou certamen literari obert a tota la ciutadania de Valldoreix, per compartir la seva experiència viscuda en aquesta vila.

El tema del concurs girava al voltant de tres preguntes: Com consideres que es viu a Valldoreix?, Què opines que podria millorar?, i De quina manera creus que associar-se amb altres veïns seria el mitjà per aconseguir-ho?. A partir d'aquestes preguntes, els participants havien d'elaborar un relat breu.

 

En total, s'establien tres categories: Infantil (nascuts després del 2007), Adolescents (nascudes l'any 2007 i menors d'edat), i Adults (majors d'edat). El premi de la categoria d'adults ha estat de 700 euros pel guanyador i 150 euros pel finalista; en la categoria Adolescent el premi ha estat de 200 euros per l'obra guanyadora i 100 per la finalista. I en la categoria infantil, el guanyador ha rebut 100 euros.

 
Comentaris

Destaquem