Anuncia't al Món Sant Cugat, centrada en l'art

Anunciar-se a la col·lecció de El Món Sant Cugat dona prestigi, ja que es tracta d'una revista molt cuidada i on la imatge té un paper preponderant

El Món Sant Cugat, la revista de divulgació de referència de la ciutat arriba a la seva 16 a edició i tindrà com a tema central: Per què Sant Cugat ha inspirat a tants artistes i per què Sant Cugat s'ha dit sempre Terra d'Artistes. La revista repassarà tant els artistes locals, com els que han iniciat la seva carrera al municipi, descobrirem diferents artistes catalans s'han inspirat amb Sant Cugat per crear les seves obres i una selecció d'obres conegudes i inèdites de diferents artistes de Sant Cugat i d'arreu, on Sant Cugat, el Monestir, els seus carrers, la seva gent i les seves celebracions, són els protagonistes en la seva obra com Moscardó, Grau-Garriga, Cabanas Alibau, Opisso, Ramon Casas, entre d'altres.

  Anuncia't a El Món

En aquesta ocasió el futbolista santcugatenc exjugador del RCDE i actual jugador de Girona FC, David López protagonitzarà l'entrevista central. A més, la nova edició inclourà perfils de personatges representatius de la societat santcugatenca, parlarà d'entitats santcugatenques que fan anys, farà un recorregut per a les empreses i el comerç local tradicional i innovador i descobrirà altres aspectes del patrimoni, la cultura, l'entorn natural i la història santcugatenca. El Món Sant Cugat també inclourà el City Guide, recomanacions de què fer i on anar a Sant Cugat en tres idiomes, català, castellà i anglès.

Aconsegueix el teu exemplar

Si vols comprar les edicions anteriors de el Món Sant Cugat o pots fer per només 8 € o fer-te subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat. Si ets una empresa, aprofita l’oferta del 20% de descompte per a empreses associades, a partir de 10 subscripcions. Més informació a info@totmedia.cat.

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsAppTelegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a FacebookTwitterInstagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem