Apareixen conills morts a trets al barri de Volpelleres

Diversos veïns de la zona estan ara per ara vigilant per intentar trobar al culpable

Els veïns del barri de Volpelleres s'han trobat amb diversos conills salvatges morts en diferents punts del barri. Aquesta desagradable troballa, localitzada entorn de l'estació de Volpelleres de FGC, viola dues lleis la prohibició de disparar dins del nucli urbà de les ciutats i la llei del maltractament animal, segons han apuntat des de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat.



Alfonso Regueira, veí de la zona i membre de My dog, my life, ha explicat que de moment han localitzat tres conills dels quals un estava mort pels impactes de balins i els altres dos havien estat enverinats. "Sabem que estaven enverinats per com vam trobar els cossos i la saliva que tenien al voltant de la seva boca", ha assegurat Regueira, que ha dit que es troben en moltes ocasions aquest tipus de mort.


El resident de la zona ha relacionat entre si les morts dels animals, ja que creu que "és la mateixa persona, que segur que és un veí de la zona" i també ha explicat que al barri s'han trobat aliments amb verí destinats als gossos, ja que estaven situats en llocs estratègics per on passen aquestes mascotes. Regueira ha explicat que diversos membres de la zona estan ara per ara vigilant per intentar trobar al culpable.

 
Comentaris

Destaquem