Apartaments per a majors de 55 anys amb totes les comoditats

Els habitatges són autèntiques llars i es poden personalitzar fins al mínim detall

Als Apartaments Cugat Natura s'ocupen de tot perquè pugui gaudir del seu temps amb total llibertat. Els apartaments estan configurats perquè pugui establir-hi la seva llar, personalitzant-los amb els seus quadres, mobles i records, en definitiva, estar a casa seva. La quota de lloguer inclou un munt de serveis, "tot inclòs", per fer la seva vida més fàcil i sense sorpreses. Un únic preu i tota la comoditat. 



Triar assaborir el temps disponible sense obligacions domèstiques, amb un gran ventall d'activitats al seu abast i, en cas de necessitat, amb un equip mèdic integrat per doctora, infermeria, psicòlogues i fisioterapeutes que el poden atendre en cas de requeriment, és una molt bona opció. 



El complex d'apartaments ofereix uns espais de socialització propis on trobarà cinema, sala de jocs, biblioteca, espai d'internet i noves tecnologies, espai d'art, club social i agenda d'activitats, bar-restaurant-cafeteria, gimnàs, perruqueria, centre d'estètica i minimarket i tot això, a només unes plantes per sota de casa seva, al seu abast per gaudir d'un envelliment actiu amb plenitud, llibertat, autonomia i sobretot benestar. Ha arribat el moment de prendre una decisió per viure amb major confortabilitat i gaudir d'aquesta nova etapa daurada, en lloc de patir-la

Estades de prova

Cugat Natura està molt a prop del Club de Golf Sant Cugat FOTO: Cedida

Si vol provar els apartaments, Cugat Natura ofereix estades de prova i així podrà decidir en tot moment el que vol fer. El centre s'ajusta al seu ritme, s'adapta a les seves circumstàncies i estan al seu costat.

Els 32 apartaments estan situats a 5 minuts caminant dels FGC del centre de Sant Cugat, davant del Golf, amb unes vistes i una tranquil·litat excepcionals i disposen d'aparcament gratuït per a clients.

 
Comentaris

Destaquem