Aprèn a comunicar-te satisfactòriament en alemany

El centre compta amb docents nadius, llicenciats, experimentats i examinadors oficials i si vols obtenir una certificació oficial internacional, la podràs aconseguir al mateix centre

Si vols aprendre o millorar l'alemany, ara és el moment de reservar plaça en els més de 70 cursos d’alemany que Deutsche Akademie ofereix per a tots els nivells, edats i necessitats. L'acadèmia, situada en ple centre de la ciutat, et garanteixen l'aprenentatge de l'alemany a través de la constant participació en classes actives i reduïdes, ja que de mitjana hi assisteixen 6 alumnes per aula. Una formació personalitzada i comunicativa.   

El centre compta amb docents nadius, llicenciats, experimentats i examinadors oficials i si vols obtenir una certificació oficial internacional, la podràs aconseguir al mateix centre. A més, gaudiràs d’un servei personalitzat, de recuperació de classe i biblio/mediateca amb préstec gratuït de material. I si optes per la immersió lingüística, el centre té a disponibilitat cursos i allotjament sense recàrrec a Alemanya.

Durant el curs també podràs assistir a tallers gratuïts i celebracions com activitats culturals i lingüístics, repassos gramaticals, fonètica, col·loquis, consultes, cinema, cursos de cuina, sortides, tastos... A Deutsche Akademie també són especialistes en cursos “exprés” tant de català, com d'espanyol. Demana una prova de nivell gratuïta, amb i assessorament personalitzat i comença a millorar el teu nivell d'idiomes!

 
Comentaris

Destaquem