contingut promocionat

 

logo maika navarro

Aprèn a controlar l'estrès

Aquesta sensació d'angoixa pot acabar causant problemes de salut encara més greus

A vegades, la quantitat de feina a la qual hem de fer front en el nostre dia a dia ens pot arribar a sobrepassar personalment. A més, les taques que fem dia a dia fora de la feina, com ara anar a buscar al col·legi als nens, fer el menjar o netejar la casa, tampoc ens permeten trobar un moment per nosaltres i descansar de tot el que ens envolta. En aquestes situacions, apareix l'estrès en les nostres vides.

 

Aquesta sensació és bona en situacions de perill, ja que ens permet estar a l'aguait i defendre'ns millor. Però si l'estrès apareix en el nostre dia a dia, hem de fer alguna cosa per no perjudicar la nostra salut. Algunes de les malalties que pot provocar en el nostre organisme són la pressió arterial alta, malalties del cor o diabetis.

Per fugir d'aquesta sensació d'angoixa és fonamental prendre algunes mesures que ens permetin desconnectar. Fer exercici, menjar bé i dormir 8 hores diàries és fonamental per sentir-te amb força i afrontar la rutina adequadament. La meditació també pot ser un refugi, ja que et permetrà desconnectar del món i relaxar-te gràcies al control de la teva respiració.

Al Gabinet de Psicologia Maika Carrasco, a Sant Cugat, et poden ajudar controlar l'estrès de forma que la feina no sigui un problema en la teva vida. A més, el seu equip qualificat de psicòlegs també pot ajudar-te amb altres problemes, com ara traumes, un aspecte en el qual són especialistes.

 
Comentaris

Destaquem