contingut promocionat
 
Captura de pantalla 2019 09 20 a las 9.17.41

 

Aprèn a muntar al centre amb la màxima qualificació eqüestre

El Club Hípica Collserola s’ubica en el marc incomparable de Collserola amb una àmplia oferta de classes d’equitació per a totes les edats i amb concursos periòdics d’hípica

El Club Hípica Collserola és un centre hípic que compta amb la màxima qualificació eqüestre, 4 estreps. A més, el centre s’ubica en un entorn privilegiat de la serra de Collserola, a cinc minuts del centre de Sant Cugat. L’escola d’equitació compta amb una experiència de més de 20 anys i actualment té 250 alumnes, entre nens i adults. Les classes són en grups de cinc alumnes com a màxim, segons el seu nivell d’equitació i la seva edat si són nens.

Les classes d’equitació es complementen amb els concursos que s’organitzen periòdicament: Doma, Salt, Cros, Gimcana i altres, que se celebren cada primer diumenge de mes. Quan els alumnes assoleixen un nivell determinat, també poden competir en els concursos autonòmics de Doma Clàssica.

Pel que fa a la formació, el Club Hípica Collserola examina periòdicament els Galops i realitza clínics sobre diferents matèries relatives al món del cavall. També formen a futurs professionals, en els cursos de Tècnics esportius de grau mig i superior en Hípica. Si estàs interessat en el món de l’equitació, visita’ls i coneix l’ambient del Club Hípica Collserola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem