contingut promocionat
ESPAI SALUT MIRA-SOL

Aprèn ara a eliminar toxines a través de l'alimentació

Després de la depuració sentireu una milloria en les vostres digestions i un benestar emocional important i sensació de vitalitat

Segur que en algun moment hauràs sentit la paraula detox i t’hauràs preguntat què és? Es tracta d’un protocol mitjançant el qual es donen pautes d’alimentació i exercici, per facilitar al fetge la seva tasca depuradora de forma més eficient.

La desintoxicació és una activitat metabòlica que permet a l’organisme transformar una substància tòxica en un derivat que pot ser eliminat a través dels nostres òrgans excretors: els ronyons, les glàndules sudorípares i els pulmons. Pasos a seguir:

1. Beu en dejú d’un got d’aigua tèbia amb el suc de mitja llimona.

2. Elimina de la teva dieta: sucre, carns vermelles i porc, embotit, alcohol, cafè (en excés) i plats precuinats o productes massa industrialitzats com les salses i la brioixeria.

3. Afegeix a la teva dieta: molts vegetals, cereals integrals, llavors i llegums dues vegades per setmana. Consumeix peix i carns blanques en petites quantitats durant aquests dies.

4. Beu dues infusions detox. Els brous depuratius amb ceba, api, julivert i gingebre. Així mateix, beu aigua de forma regular.

5. Fes algun tipus d’exercici físic que t’ajudi a moure toxines com, per exemple, caminar tres vegades a la setmana durant uns quaranta minuts.


Karina Varela García, dietista i Coach en Nutrició Conscient www.nutricionconscientesantcugat.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem