contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Aprofita’t d’importants rebaixes en els teus productes de descans

La botiga ofereix un 20% de descompte en matalassos, canapès, bases i capçals fabricats molt a prop teu

Els matalassos d’alta gamma estan fabricats amb materials de qualitat que garanteixen una llarga vida útil. Però, l’Associació Espanyola de Fabricants d’Equips de descans Asocama recomana canviar el matalàs cada deu anys per raons d’higiene.  Tant si necessites canviar de matalàs o comprar-ne un nou, la botiga Jack Beds a Sant Cugat t’ho posa fàcil. L’establiment està de rebaixes i durant el mes de juliol i l’agost i ofereix importants descomptes en els seus productes per al descans. 20% de descompte en matalassos, canapès, bases i capçals.

La botiga forma part d’una cadena fundada l’any 2017 que va obrir el passat mes d’abril al carrer Sant Bonaventura, 24 del centre de la ciutat.

Jack Beds ofereix als seus clients matalassos i canapès de qualitat i tota mena d’articles per al seu benestar  i descans com bases, coixins i complements.

Condicions comercials excel·lents

Els seus clients es beneficien d’unes condicions molt atractives. Fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

Tot i això ara ho tens ben a prop, a Sant Cugat, una de les ciutats més estratègiques per a Jack Beds. Troba els teus matalassos i els millors articles per al teu descans a la nova botiga Jack Beds de la ciutat.

Matalassos de qualitat amb el millor preu des del principi, sense falsos descomptes i amb una atenció personalitzada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem