Apropa't al món Apple

Els tallers serveixen per introduir a la gent al món dels Mac i els iPhones

Si t'acabes de comprar un Mac o un iPhone, és normal que et sentis una mica perdut dins els seus sistemes operatius. Utilitzar-los no és difícil i només cal acostumar-se. Media Markt t'ho vol facilitar encara més i per això centrarà dues de les seves sessions formatives en l'iPhone i el Mac. La jornada per aprendre a fer servir l'iPhone es durà a terme el dijous, 1 de març a les 12.00 a la botiga dins el Sant Cugat Centre Comercial. Per altra banda, la sessió enfocada als Mac se celebrarà l'endemà: el divendres, 2 de març a les 12 del migdia.

Per assistir a aquest curs o a les altres sessions relacionades amb el funcionament de les noves tecnologies t'has d'inscriure al web de Media Markt o preguntar a la mateixa botiga.

Els iPhone són els famosos mòbils de gamma alta d'Apple. La seva potència i bateria et permetrà fer gairebé qualsevol tasca des del teu mòbil. I amb la seva càmera, la millor del mercat, podràs fer unes fotografies perfectes. Els seus companys de taula, els Mac, estan totalment fabricats per Apple, a diferència dels ordinadors Windows, cosa que els proporciona una estabilitat que et permet treballar amb total seguretat i potència.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem