Aquest 23 d'abril, fes-te amb el Lot de Sant Jordi

A més i si t'apropes a la parada del TOT a la plaça d'Octavià, el 23 d'anril, podràs participar en el sorteig d'un val per una sessió de fisioteràpia i un d'osteopatia

Si encara no has decidit el llibre per aquest Sant Jordi, et fem una proposa: el Lot de Sant Jordi. Un regal 100% santcugatenc i que no deixarà indiferent a la teva parella. El lot, que té un preu de 25 euros, inclou els quatre números del Món Sant Cugat, a més d'una original rosa de cartó de regal. 


El Lot de Sant Jordi el podràs aconseguir a la parada que el TOT Sant Cugat instal·larà a la plaça d'Octavià el matí i la tarda del dilluns, 23 d'abril i a les oficines del TOT Sant Cugat, situat al carrer de Sant Antoni, número 42.


A més i si t'apropes a la parada del TOT a la plaça d'Octavià, podràs participar en el sorteig d'un val per una sessió de fisioteràpia i un d'osteopatia d'Origen Salut, el teu centre de salut activa. 

El Món Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat quatre números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Número 4. 100 anys de tren a Sant Cugat

L’arribada del ferrocarril va suposar un canvi en l’estil de vida a la ciutat. En aquesta edició s'inclou una entrevista a l’exnedadora santcugatenca Gemma Mengual i també parlem sobre la mobilitat i l’habitatge de Sant Cugat.

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms...

 
Comentaris

Destaquem