contingut promocionat

logo la piemontesa

Aquest és el restaurant per als enamorats de la cuina italiana!

A La Piemontesa utilitzen ingredients de primera qualitat seguint sempre les receptes tradicionals

Les pizzes són segurament el plat més famós de la gastronomia italiana, però realment només són una petita part de la gran varietat de plats d'aquest país. Antipasto, carpaccio, nyoquis i diferents tipus de pastes són només algunes de les propostes que podràs trobar al restaurant italià La Piemontesa.

La carta del restaurant és una acurada mostra de la tradició culinària italiana en la qual hi trobaràs plats fets només amb ingredients italians i de primera qualitat. Els cuines de La Piemontesa, seguint les receptes tradicionals, aconsegueixen crear uns plats excepcionals per als comensals. Cal destacar, a més, que compten amb un obrador propi on fan la seva pasta fresca tal com indica la tradició.

A la seva web podràs trobar la carta completa del restaurant i fer-te una idea de tots els plats que hi pots tastar. A més, pots consultar també tota la informació relacionada amb els al·lèrgens alimentaris.

Ubicat a l'@Sant Cugat Bussines Park, el restaurant forma part d'una cadena amb més de 30 anys d'experiència en el sector que disposa de 24 restaurants repartits per tot el territori de l'Estat espanyol. Durant aquest 2019, La Piemontesa obrirà 10 nous restaurants per ampliar la seva presència, que pots consultar en aquest mapa.

 
Comentaris

Destaquem