Aquest Nadal gaudeix del plaer de convidar i no cuinar

Des dels plats més clàssics fins als més innovadors i elaborats amb productes de primera qualitat i proximitat

El menjar per emportar és un dels serveis més sol·licitats i demandats durant aquesta època de l'any. Teca Sàbat fa més de quatre dècades que ofereix un excel·lent servei de càtering, tant per a particulars com per a empreses, garantint així un alt grau de satisfacció entre tots els comensals.

Des dels plats més clàssics fins als més innovadors i elaborats amb productes de primera qualitat i proximitat. Però, quins són els veritables avantatges de contractar un servei de càtering? Teca Sàbat t'ho explica: 



1. Gaudir del plaer de convidar i no cuinar. 


2. Realitzar i planificar el teu menú segons els gustos de la família i/o amics. 


3. Combinar, segons el nostre paladar, plats tradicionals amb plats més moderns. Des de la tradicional Escudella i Carn d'Olla fins a l'actualitzat plat de Milfulls d'ànec rostit i albergínies. 


4. Tastar les novetats gastronòmiques incorporades per a cada campanya nadalenca. 


5. Et permet recollir la teva comanda el mateix dia just abans de començar a dinar o sopar. 


6. Es redueix el temps en la preparació del menjar i et permet centrar-te a preparar altres detalls per acompanyar l'àpat. 


7. En comprar per racions, podem controlar millor les quantitats i el pressupost a gastar. 


8. El menjar preparat per una empresa com Teca Sàbat sempre és sinònim d'un resultat excel·lent amb productes de qualitat, naturals i frescos. 

 

Una sopa de galets, el clàssic del Nadal FOTO: Cedida

"La nostra cuina és el resultat d'una experiència gastronòmica de més de 40 anys al costat dels nostres clients. Busquem l'excel·lència amb un producte fresc, natural i saludable", explica Maria López, cap d'administració, comunicació i màrqueting de Teca Sàbat. López apunta també que: "L'objectiu és enamorar als nostres clients a través dels sabors que desprenen els nostres plats i que gaudeixin del plaer de convidar i no cuinar.

La carn d'olla, un altre dels plats estrella del 25 de desembre FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem