contingut promocionat

 

Logo Sant Cugat Fruits

Aquestes fruites et poden ajudar a refrescar-te durant l'estiu

Aquestes 5 fruites destaquen pel seu alt contingut en aigua

Amb l'arribada de l'estiu hem de tenir especial cura amb la nostra hidratació: s'ha de veure grans quantitats de líquids per fer front a les altes temperatures i no patir cap cop de calor. Per aconseguir-ho, disposem de diversos aliats que ens poden ajudar, entre els quals trobem les fruites d'aigua, aquelles que tenen una gran quantitat d'aigua i que són habituals durant l'estiu.

Síndria: el clàssic de l'estiu

Aquesta fruita és perfecta per a les famílies, ja que per la seva mida dura molt. La síndria és una de les fruites que contenen més aigua, i quan està freda és de les més refrescants.

Préssec: ric en fibra

La seva olor és inconfusible i fa del préssec un altre dels clàssics de l'estiu. Aquesta fruita és rica en fibra, cosa que fa que les nostres digestions siguin més lleugeres. La podem prendre sencera o bé fer-ne un refrescant suc.

Maduixes: l'aliat per a les dents

Encara que no ho sembli, juntament amb la síndria, és una de les fruites que conté més aigua. Són riques en fibra i calci, motiu pel qual et poden ajudar a mantenir les teves dents més blanques.

Meló: víctima d'un crim gastronòmic

Aquesta fruita conté ferro, vitamina A, C i K i el seu consum habitual ajuda a lluitar contra l'obesitat i la diabetis. Encara que hi ha altres fuites amb més contingut d'aigua, és perfecta per menjar com a postre.

Pinya: rica en bromèlia

La pinya és una bona opció tant si la vols menjar sencera com si prefereixes un bon i refrescant suc. A més, conté alts nivells de bromèlia, un enzim molt beneficiós per a la salut.

A les botigues de Sant Cugat Fruits podràs trobar una àmplia oferta de fruites i verdures, totes elles seleccionades acuradament per tal que t'enduguis només les de millor qualitat. Ara, a més, també podràs tastar els nous plats vegans i vegetarians ja preparats, una forma diferent de menjar fàcil i sa.

 
 
Comentaris

Destaquem