Aquestes són les fires que hi haurà per Nadal 2022 a Sant Cugat

Els comerços i artesans de la ciutat es preparen per a unes festes com les d'abans de la pandèmia

Nadal a Sant Cugat té una llarga llista de propostes entre les quals no faltaran les Fires de comerç i artesans.

Aquestes seran la Fira de Nadal, que se celebrarà a la plaça d'Octavià, de l’1 al 24 de desembre, i la Fira d’Artesania de Reis, que serà a la rambla del Celler, del 2 al 5 de gener.

A més, del 3 al 23 de desembre, els paradistes estaran ben acomoanyats de la música de Nadal a la caseta de La Pua, a la mateixa plaça d'Octavià, que oferirà concerts a les 18:30 h en dies especials:

  • 3 de desembre: Gerard Aledo Duo (Pop d’autor)
  • 9 de desembre: Las Candelarias (Cançó d'autor i música llatinoamericana)
  • 10 de desembre: Oriol Cors (Pop d’autor)
  • 16 de desembre: De Vellut (Tangos)
  • 17 de desembre: Juizzy Quartet (Jazz)
  • 23 de desembre: Bardagí & Marí Duo (Versions música brasilera, pop, jazz i bso)

Finalment, a la Fira de Nadal de la plaça d'Octavià hi haurà la Caseta Valor Afegit, també de l’1 al 24 de desembre, on hi haurà diferents entitats de la xarxa d’economia social i solidària i es podran comprar productes artesanals "amb valor afegit".

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #tornanadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem