contingut promocionat
LogoMERCATVELL

 

Aquestes són totes les varietats de frànkfurts. Les coneixes?

La mítica salsitxa de Frankfurt és la que està feta amb carn de porc

Un dels plats més típics de la gastronomia alemanya és el Frankfurt: la mítica salsitxa que agrada a tothom. D’aquest plat, però, hi ha moltes variants perquè tothom pugui escollir la que més li agradi. La mítica salsitxa de Frankfurt és la que està feta amb carn de porc i pots tastar al Frankfurt MercatVell.

  • La salsitxa Bierburst porta diversos fruits del bosc per donar-li un sabor diferent.
  • La Blutswurst seria la més semblant al típic botifarró.
  • La salsitxa Bratwurst és també una peça fonamental de la dieta alemanya: aquesta varietat està feta de carn de porc picada molt fina adobada amb espècies com nou moscada, pebre o gingebre. Aquesta salsitxa és, amb la xucrut i la cervesa un dels tres aliments més consumits a Alemanya.
  • Una altra salsitxa de color blanc és la Weißwurst: aquesta, però és original de la regió de Babaria i està feta amb ou i altres espècies.
  • Si el que vols és enfrontar-te a un petit repte, la teva opció és la salsitxa Bockwurst: una salsitxa gran amb sabor fumat que se sol acompanyar d’una cervesa alemanya.

Tot i això, si no t’hem convençut encara per apropar-te a MercatVell per tastar-ne una, allà hi podràs tastar altres entrepans fets amb altres ingredients: hamburguesa, llom, pinxos, bacó o biquinis i els condiments que més t’agradin: formatge, ceba i tota mena de salses per donar-hi més sabor. Totes les opcions són perfectes per gaudir d’un bon àpat amb amics i família.

 
Comentaris

Destaquem